Menu
Winkelwagen

Wist u dat een rookmelder een houdbaarheid datum heeft.
Een rookmelder moet elke 10 jaar worden vervangen.

Garantie

Garantieperiode van u aankoop bij www.brand-rookmelder.nl 

 

Heb je bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet.

Waar in onder andere vermeld staat dat de artikelen die voor garantie aan gemeld worden in de originele staat moeten verkeren zonder schade en eventuele garantie stickers niet doorbroken en ook aanwezig moeten zijn. ZIE GARANTIEVOORWARDE

 
Fabrieksgarantie
brand-rookmelder.nl geeft standaard 2 jaar garantie op alle artikelen die je bij ons koopt. Fabrikanten bieden in veel gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar, de zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan - indien van toepassing - in de gebruiksaanwijzing van het artikel of bij de omschrijving van het artikel op de site.


Contact bij een probleem

Indien u een probleem met een bij ons gekocht product heeft kunt u altijd even contact op nemen met ons via de mail ( vermeld altijd even het bestelnummer er bij voor snelle afhandeling ).
Wij zullen u Mail binnen twee dagen in behandeling nemen en via de mail contact met u zoeken.
Veel problemen zijn vrij eenvoudig zo op te lossen dus dat proberen we dan natuurlijk ook graag.
Meestal zijn het instelling of andere kleinigheidjes die zo optelossen zijn.
Is dit niet zo via de mail op te lossen dan hoort u van ons hoe het bij ons gekochte product naar ons op kan sturen.
Zodra wij U product ontvangen hebben gaan we gelijk kijken wat het eventuele probleem is en proberen dat ook zo snel mogelijk op te lossen.
Zodra wij U product terug sturen laten wij dat altijd even weten via de mail en sturen u dan ook een track code door zodat u kunt zien wanneer u het product kunt verwachten.

 

ALGEMENE GARANTIEVOORWAARDEN

Artikel 1. Toepasselijkheid

Deze algemene Garantievoorwaarden zijn van toepassing op alle brand-rookmelder producten met garantie.

Artikel 2. Definities

Importeur: brand-rookmelder www.brand-rookmelder.nl.
Apparaat: het originele product zoals geleverd door brand-rookmelder.

Artikel 3. Verantwoording

Dit brand-rookmelder apparaat is ontwikkeld en gefabriceerd naar de hoogst mogelijke kwaliteitseisen in overeenstemming met de Europese veiligheidsnorm.

Artikel 4. Defect

Mocht er onverhoopt sprake zijn van een defect als gevolg van fabricage en/of materiaalfouten, dan garandeert brand-rookmelder een kosteloos herstel (of vervanging) gedurende een periode van 12 maanden vanaf de aankoopdatum.
Het is dan belangrijk dat u het product opstuurt naar het vermelde adres op de site van Brand-Rookmelder.nl
Buiten deze periode worden reparaties hersteld tegen een gematigd tarief.

Artikel 5. Herstel

Voor herstel of vervanging dient het apparaat aangeboden te worden bij brand-rookmelder. Tevens dient een kopie van de aankoopfactuur van het apparaat overlegd te worden.
En een duidelijke uitleg van het probleem of mankement dit voor snelle afhandeling van het herstel. 

Artikel 6. Gebruik

Deze garantie is alleen geldig wanneer het apparaat is gebruikt in overeenstemming met de
Gebruiksaanwijzing en voor het doel waarvoor het gemaakt is.

Artikel 7. Uitsluiting

Accu's en batterijen vallen niet onder garantie net zoals plak montage .

Deze garantie vervalt indien:

  1. -   Op een van de genoemde documenten iets is veranderd, doorgehaald, verwijderd of onleesbaar gemaakt;

  2. -   Het model- (type) of productie (serie) nummer op het apparaat is veranderd, doorgehaald, verwijderd of onleesbaar gemaakt;

  3. -   Schade aan product door vallen, openmaken, veranderingen, of ondeskundig gebruik;

  4. -   Reparaties of wijzigingen zijn uitgevoerd door niet bevoegde service bedrijven of personen die aangesteld zijn door brand-rookmelder;

  5. -   Als er andere software (firmware) is op gezet (wij hebben software om dit te controleren);

  6. -   Een defect een gevolg is van externe (buiten het apparaat gelegen) oorzaken, bijvoorbeeld blikseminslag, hitte, wateroverlast, brand, Vallen, Anders dan bij geleverde aansluitmateriaal ,verkeerd gebruik of onachtzaamheid.

 

 

Onterecht garantie aanvraag

 

Wij maken u erop attent dat het apparaat niet als defect kan worden beschouwd als wijzigingen of aanpassingen nodig zijn teneinde het apparaat te laten voldoen aan lokale of nationale technische normen die van kracht zijn in landen waar het apparaat oorspronkelijk niet voor ontwikkeld of geproduceerd is.
Om onnodig ongemak te voorkomen, raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen voordat u contact opneemt. Voor product info kunt u zich wenden tot www.brand-rookmelder.nl.
Indien het apparaat niet goed functioneert of defect is, adviseren wij u contact op te nemen met uw leverancier of rechtstreeks met brand-rookmelder. Kijk op www.brand-rookmelder.nl voor de correspondentie gegevens.
Producten kunnen bij garantie niet omgeruild worden voor andere producten zonder dit te overleggen met brand-rookmelder

 

Heeft u nog vragen die horen we dat graag.
==> Contact <==

We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren Privacy Policy.